Blogroll

.

Sevimli Hayvanlar İzle



2010 yılı Almanya yapımı, animasyon dünyasının en iyi filmlerinden birisi olan ve son derece etkili konusu ile özellikle yetişkin kesimin dikkatini çekmeyi başaran, ülkemizde 11 Mart 2011 tarihinde vizyonlardaki yerini alan Animals United Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Holger Tappe ve Reinhard Klooss ikilisi yapmış olup, Yapımcılığını ise Martin Moszkowicz, Holger Tappe, White Horse Pictures, Bernhard Thür, Reinhard Klooss, Ambient Entertainment Gmbh ve Constantin Film Produktion isimlerinin oluşturduğu, birisi film şirketi olmak üzere toplamda yedi kişilik bir grup yapımcılığı üstlenmiştir.
Erich Kastner’in kitabından esinlenilerek yola çıkılan bu animasyondan izleyen herkes son derece memnun görünüyor. Komedi beklememeniz gerektiğini ifade eden izleyiciler, insanlara çok iyi dersler veren bir film olarak görüyorlar.
Filmin Başrol Karakterlerini Seslendirenler ise : Billy Beach, Jim Broadbent, James Corden, Nicola Devico Mamone, Marc Diraison, Omid Djalili, Jason Donovan, Dawn French, Thomas Fritsch, Stephen Fry, Michael Glover, Mischa Goodman, Oliver Green, Jason Griffith ve Peter Groeger seslendirmeleri yapmışlardır.
Animals United İzle, Sevimli Hayvanlar Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Animasyon Filmi İzle, Sevimli Hayvanlar İzle.
Filmin Konusu : Animasyon, 3 Boyutlu, Çizgi Film, Çocuk, Dram, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Afrika Savana hayvanlar cenneti. Bir kutup ayısı, bir kanguru, bir tazmanya canavarı, bir horoz ve susuzluk endişesi. İnsanların acımasızlığı karşısında hayvanlar bu duruma meydan okumaya hazırlanır.
İyi Seyirler…