Blogroll

.

Mickybo ve Ben İzle



 2004 yılı İngiltere yapımı dramla karıştırılmış muhteşem bir fantastik komedi olan ve bir çok kişi tarafından yoğun ilgi görüp, ülkemizde vizyona girmeyen Mickybo And Me Filmi online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Terry Loane yapmış olup, Yapımcılığını ise Mark Huffam üstlenmiştir.
Filmi izleyen sinema severler, filmde rol alan küçük çocuklara övgüler yağdırıyorlar. Sanki yıllardır film aktörlüğü yapıyorlarmış gibi müthiş oyunculuk çıkarttıklarını söyleyen izleyiciler, filmin adını görünce başlangıçta ön yargılı olduklarını, fakat beklenmedik güzellik ve kalite de bir film karşılarına çıktığını ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Julie Walters, Susan Lynch, Gina Mckee, Laine Megaw, Ciaran Hinds, Adrian Dunbar, Niall Wright ve John Joe Mcneill oynamışlardır.
Mickybo And Me İzle, Mickybo ve Ben Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava İzle, Mickybo ve Ben İzle.
Filmin Konusu : Dram, Komedi, Aile, Fantastik ve Çocuk türündeki bu filmin konusunda 1970lerin başında sıkı dost olan iki çocuğun hikayesi anlatılıyor. Butch Cassidy ve Sundance Kid’e özenenen gençler rastlantı eseri Avustralya’ya kaçarlar.
İyi Seyirler…