Blogroll

.

Keşke 30 Olsam İzle



2004 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, yılın en iyi fantastik komedilerinden birisi olan ve izleyicisi tarafından çok büyük bir beğeni toplayan 13 Going On 30 Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Gary Winick yapmış olup, Yapımcılığını ise Donna Roth, Susan Arnold ve Gina Matthews isimlerinden oluşan üç kişilik ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler müthiş bir komedi olduğunu, aileniz ile beraber çok rahat bir şekilde izleyip, kahkalar ile filmi bitireceğinizi, kesinlikle herkesin bu filmi mutlaka bir kere olsa izlemesi gerektiğini ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Jennifer Garner, Andy Serkis, Lynn Collins, Renee Olstead, Brittany Curran, Kathy Baker, Susan Egan, Kimberly Wyatt, Alexandra Kyle, Marcia Debonis, Phil Reeves, Sean Marquette, Mark Ruffalo, Ashley Benson, Judy Greer, Brie Larson, Christa B. Allen, Sara Swain, Kiersten Warren ve Alex Black oynamışlardır.
13 Going On 30 İzle, Keşke 30 Olsam Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Keşke 30 Olsam İzle
Filmin Konusu : Aile, Gençlik, Komedi, Fantastik, Romantik ve Gizem türündeki bu filmin konusunda Dolapta yalnız kalan Jenna tüm kalbiyle bir dilek tutar: Bir yetişkin olsam da, hep istediğim hayata kavuşsam diye geçirir içinden. Mucizevi bir şekilde dileği gerçek olur.
İyi Seyirler…