Blogroll

.

Sosyal Ağ İzle



2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, aynı yıl içinde ülkemizde de gösterime giren, üç kere Oscar ödülü kazanmayı başarmış, on üç defa da farklı ödüller kazanarak toplamda on altı ödülle beklenmedik bir rekor kıran The Social Network Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini David Fincher yapmış olup, Yapımcılığını ise Kevin Spacey, Scott Rudin, Dana Brunetti, Cean Chaffin ve Michael De Luca isimlerinin oluşturduğu beş kişilik bir yapımcı ekibi oluşturmuştur.
Oscar Ödülleri‘nde En İyi Uyarlama Senaryo, Özgün Müzik ve Kurgu ödülünü kazanan film, Altın Küre Ödülleri‘nde En İyi Film, Müzik Senaryo ve Yönetmen ödülünü, Los Angeles Film Elestirmenleri Birligi Ödülleri‘nde Film, Yönetmen, Senaryo ve Müzik ödülünü, New York Film Elestirmenleri Dernegi Ödülleri‘nde En İyi Film ve Yönetmen ödülünü, BAFTA Ödülleri‘nde En İyi Kurgu, Yönetmen ve Senaryo ödüllerini kazanarak çok büyük bir başarıya imza atmış bulunuyor. Filmde kazanılamayıp aday gösterilen dallar ise şu şekilde sıralanıyor : Altın Küre Ödülleri En iyi erkek oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu, Bafta Ödülleri yine aynı iki dal ve Oscar Ödülleri ise en İyi Film ödülünü kazanamamıştır.
Filmin Başrollerini Justin Timberlake, Jesse Eisenberg, Brenda Song, Max Minghella, Natalina Maggio, Joseph Mazzello, Armie Hammer, Marcella Lentz Pope, Kristen Clement, Adrienne Rusk, Caleb Landry Jones, Josh Pence, Mark Saul, Malese Jow, Andrew Garfield, Rooney Mara, Rashida Jones, Dakota Johnson, Naina Michaud, Armie Hammer, Tia Robinson ve Liam Ferguson oynamışlardır.
The Social Network İzle, Sosyal Ağ Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Sosyal Ağ İzle.
Filmin Konusu : Tarih, Aile, Biyografi ve Dram türündeki bu filmin konusunda Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi olan ve birden bire çığ gibi milyonlarca üye yakalayıp Amerika’nın en büyük şirketleri arasına adına yazdırmayı başaran sosyal paylaşım sitesi Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in yaşamını ve ünlü sitenin kurulumunu konu alan filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz.