Blogroll

.

Kurt Adam İzle



 2010 yılı İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, fantastik korku severler için müthiş bir film olan ve Dünyaca ünlü aktör Anthony Hopkins’in başrolünü oynadığı The Wolfman Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Joe Johnston yapmış olup, Yapımcılığını ise Benicio Del Toro, Rick Yorn, Sean Daniel, Scott Stuber ve Mary Parent isimlerinden oluşan beş kişilik ekip üstlenmiştir.
Bir kısım izleyici, filmi oldukça beğendiğini söylerken, bir kısım izleyici de filmin saçma olduğunu vurguluyor. Oyuncu kadrosunun da filmi kurtaramadığını söyleyen beğenmeyen izleyicilere göre bundan çok daha iyi kurt adam filmleri olduğu iddia ediliyor. Filmi beğenen izleyicilere göre ise bu zamana kadar bu filmi izlemedikleri için hata yaptıklarını dile getirmeleri, yapımcıların yüzünü bir nebzede olsa güldürmeyi başarmış görünüyor.
Filmin Başrollerini Anthony Hopkins, Emily Blunt, Geraldine Chaplin, Aimee Mcgoldrick, Anthony Debaeck, Branko Tomovic, Catherine Balavage, David Sterne, Elizabeth Croft, Kiran Shah, Nicholas Day, Oliver Adams, Hugo Weaving, Benicio Del Toro, Jessica Manley, Andy Gathergood, Art Malik ve Shaun Smith oynamışlardır.
The Wolfman İzle, Kurt Adam Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Gerilim, +18, Fantastik ve Korku türündeki bu filmin konusunda Annesini kaybeden Lawrence, herşeyi unutmak için kasabasını terk eder, uzun yıllar ortalıkta görünmez. Ancak kardeşinin nişanlısı Gwen’in, kaybolan kardeşini bulmak için yardım isteyince geri döner. Kasabaya ulaştığında bir kana susamışın kasaba halkını tek tek öldürdüğünü, olayı araştırmak için bir müfettişinin kasabaya geldiğini öğrenir.
İyi Seyirler…