Blogroll

.

Son Durak 4 İzle



 2009 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, birbirinden güzel serileri ile bir çok fan kazanmayı başaran, Son Durak serisinin dördüncüsü ve 3 boyutlu yapımı olan, The Final Destination 4 3D Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini David R. Ellis yapmış olup, Yapımcılığını ise Walter Hamada, Richard Brener ve Tawny Ellis isimlerinden oluşan, serinin en az yapımcı kadrosunun oluşturduğu, üç kişilik yapımcı ekibi mevcuttur.
Filmi izleyen izleyiciler, serinin en kötü filmi olduğunu vurguluyorlar. 3 boyutlu olmasına rağmen diğer serileri gibi beğenilmeyen bu film, yinede fan kitlesi tarafından ilgi görüp, beğeniliyor. İzleyiciler, son iki seriye farklı oyuncu kadrosu ile giren filmin, bu bölüm ile sonlanması gerektiğini, eskisi gibi güzel konular çıkaramadıklarını ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Bobby Campo, Shantel Vansanten, Nick Zano, Mykelti Williamson, Jenna Craig, Cecile Monteyne, Deanna Meske, Lara Grice, Billy Slaughter, Gino Galento, Phil Austin, Amanda Bentley, Antoine Spillers, Cat Tomeny, Krista Allen, Haley Webb, Stephanie Honore, Andrew Fiscella ve Justin Welborn oynamışlardır.
The Final Destination 4 3D İzle, Son Durak 4 F8ull Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : 3 Boyutlu, Gençlik, Gizem, Fantastik, Gerilim, +18 ve Korku türündeki bu filmin konusunda Nick ve arkadaşları haftasonun da araba yarışı izlemeye giderler. Bu sırada Nick yarışın yapıldığı stadyumda çok büyük bir kaza meydana geldiğini, insanların öldüğünü ve stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür. Nick bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felaket olduğunu farkederek, on iki kişiyi kendisi ile birlikte stadyumdan çıkmaya ikna eder ve böylece kazadan kurtulmuş olurlar. Ama ölüm yarım kalan işini bitirmek için geri döner. Stadyum kazasından kurtulanları çok daha korkunç kazalar beklemektedir.
İyi Seyirler…