Blogroll

.

Sevgililer Günü Katliamı İzlee



2009 yılı Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Türkiye’de de aynı sene içinde vizyonlardaki yerini alan ve defalarca Tv kanallarında gösterilip, her defasında Reyting rekoru kırmayı başaran korku, gerilim severler için 3 Boyutlu hazırlanmış olan My Bloody Valentine 3D Filmiparmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Patrick Lussier yapmış olup, Yapımcılığını ise Andre Link, John Sacchi, Michael Paseornek, John Dunning ve Jack L. Murray isimlerinin oluşturduğu beş kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Stephen Miller’in unutulmaz eserlerinden birinden esinlenilerek beyaz perde de karşımıza çıkan film, çok yoğun ilgi görmüş olmasına rağmen izleyicilerin film sonundaki yorumları pek tatmin edici değil. Filmi seyredenler, klaşe bir konu ile karşımıza çıkartılan bir film olduğunu dile getirip yapımcılarını eleştiriyor. Buna rağmen filmi son derece güzel bulan pek çok izleyicide bulunuyor.
Filmin Başrollerini Jensen Ackles, Betsy Rue, Kerr Smith, Megan Boone, Tom Atkins, Andrew Larson, Brandi Engel, Richard John Walters, Jaime King, Edi Gathegi, Kevin Tighe, Selene Luna, Todd Farmer, Annie Kitral ve Marc Macaulay oynamışlardır.
My Bloody Valentine 3D İzle, Sevgililer Günü Katliamı Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : 3 Boyutlu, Gizem, Suç, Gerilim, +18 ve Korku türündeki bu filmin konusunda On yıl önce yaşanan bir trajedi Harmony kasabasını sonsuza dek değiştirmiştir. Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger’ın tünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine neden olmuştur. Bunun tam bir yıl sonrasında, Sevgililer Günü’nde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür.
İyi Seyirler…