Blogroll

.

Ömrümüzden Bir Sene İzle



2010 yılı İngiltere yapımı, muhteşem bir komedi filmi daha ülkemizde 10 Haziran 2011 tarihinde gösterime giriyor. Dramla perçinleştirilmiş Another Year Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Mike Leigh yapmış olup, Yapımcılığını ise Georgina Lowe ve Danielle Brandon ikilisi üstlenmiştir.
En İyi Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen film, izleyicisine göre bu ödülü fazlası ile hak ediyor. İzleyiciler çok değişik bir kurgu ile bu filmin harikalar yarattığını söylerken senaristi ve oyuncuları ayrı ayrı kutluyorlar. Türkçe Dublaj’ın bir an evvel çıkmasını isteyen sinema severler vizyondayken defalarca gidip izlenebilecek bir film olarak bu filmi önermeyi ihmal etmiyorlar.
Filmin Başrollerini Jim Broadbent, David Bradley, Eileen Davies, Lesley Manville, Oliver Maltman, Philip Davis, Stuart Mcquarrie, Imelda Staunton, Ben Roberts, Karina Fernandez, Martin Savage, Michele Austin, Ruth Sheen ve Peter Wight oynamıştır.
Another Year İzle, Ömrümüzden Bir Sene Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Komedi Filmi İzle.
Filmin Konusu : Komedi, Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Bir jeolog olan Tom ve tıbbi danışmanlık yapan Gerri, hayatlarının ikinci baharına gelmiş mutlu bir çifttir. Kariyerlerinde amaçladıklarına ulaşmış, evliliklerinde huzura kavuşmuş bu yaşlı çiftin çevresi ise onların tam tersi duygusal olarak yıpranmış, mutluluğu bir türü yakalayamayan kişilerle sarılmıştır. Otuz yaşındaki oğulları Joe, tüm arkadaşları evlenirken kendisi henüz ciddi bir ilişki yaşayamamış bir avukattır. Mary, sürekli olarak iniş çıkışlar yaşayan, alkol sorunu olan bir depresyon hastasıdır. Tom ve Gerri yalnızlıktan bir türlü kurtulamayan Ken, Katie, Carl ve diğer kaybedenleri bir mıknatıs gibi çekmektedir.
İyi Seyirler…