Blogroll

.

2012 Buzul Çağı İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, yılın en çok eleştiri alan bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olan 2012 Ice Age Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Trey Stokes yapmış olup, Yapımcılığını ise Paul Bales, David Rimawi ve David Michael Latt isimlerinin oluşturduğu üç kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmin izleyicilerinin neredeyse tamamı filmin zaman kaybı olduğunu ve izleyecek olanların izlememesi gerektiğini söylemeleri yapımcıları oldukça kızdırmış gibi görünüyor. İzleyiciler saçma bir senaryosu var diye yorumlarken, bu tarz filmlerin senaryosunun üstünde daha çok durulması gerektiğini de söylemeleri izlemeyi düşünenlerin de keyfini kaçırıyor.
Filmin Başrollerini Patrick Labyorteaux, Jesse Daly, Ted Monte, Gerald Webb, Julie Mccullough, Katie Wilson, Nick Afanasiev, Kyle Morris, Cedric Scott, Chacko Vadaketh, David Light, Sean Cory Cooper, Rae Latt, Wesley Waite, Darren Thomas ve Andrew Pinon oynamışlardır.
2012 Ice Age İzle, 2012 Buzul Çağı Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Film İzle, 2012 Buzul Çağı İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Dram ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda hakkında bilgimiz olmadığından ötürü paylaşımda bulunamıyoruz. İzleyenler konusu hakkında bilgilerini paylaşabilirler ise hepimiz için faydalı bir makale ortaya çıkabilir.
İyi Seyirler…