Blogroll

.

Kumdaki Yaratıklar İzle



2009 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ilginç konusu ile vizyona girdiği dönemde sinemalarda bomba etkisi yaratmayı başaran ve son derece merak edilen filmler içinde yılın tartışmasız en çok merakla izlenen filmlerinden bir tanesi olan Sand Serpents Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Jeff Renfroe yapmış olup, Yapımcılığını ise Michael Prupas üstlenmiştir.
İzleyicileri tamamen iki gruba bölen filmi, beğenenler olduğu gibi beğenmeyenlerde fazla sayıda görünüyor. Savaş konusu olan bir filmin nasıl olurda bir anda bilim kurguya dönüştürüldüğüne anlam veremeyen sinema severler, filmin bu yönünü çok ilginç buldular. Beğenmeyenler filmin konusunun sadece savaş olarak lanse edilmesi gerektiğini ve bu şekilde devam edilmesi yönünde daha kaliteli bir filmin ortaya çıkmış olabileceğini savunuyorlar.
Filmin Başrollerini Tamara Hope, Jason Gedrick, Andreea Paduraru, Bryan Jardine, Emil Hostina, Roman Florentin, Elias Toufexis, Imran Khan, Andreea Coscai, Chris Jarman, Sebastian Knapp ve Michelle Asante oynamışlardır.
Sand Serpents İzle, Kumdaki Yaratıklar Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Gerilim, Macera, Savaş, Bilim Kurgu, Aksiyon ve Korku türündeki bu filmin konusunda Afganistan çöllerinde görev yapan Amerikan askerleri, karşı karşıya kaldıkları en büyük tehdidin Taliban olmadığını anlar. Patlamalardan sonra yeraltından dev solucanlar ortaya çıkınca askerler için yeni bir savaş başlar.
İyi Seyirler…