Blogroll

.

Göçük İzle



2006 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, bilim kurgu ile korku türünün bir araya getirilmesi ile çekilen filmlerden bir tanesi olan ve Tv kanallarında izlenme rekorları kıran, Caved İn Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Richard Pepin yapmış olup, Yapımcılığını ise Michael Konyves ve Neil Elman ikilisi üstlenmiştir.
Filmi seyreden sinema severlerin yaptıkları yorumlara bakıldığında türü severlerin oldukça beğeneceği filmlerden bir tanesi olduğu rahatlık ile görülüyor.
Filmin Başrollerini Chelan Simmons, Christopher Atkins, Cristian Popa, David Palffy, Marius Capota, Razvan Popa, Vlad Jipa, Angela Featherstone, Colm Meaney, Dan Sandulescu, Marius Chivu, Monica Barladeanu ve Stevie Mitchell oynamışlardır.
Caved İn İzle, Göçük Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : +18, Bilim Kurgu, Gerilim ve Korku türündeki bu filmin konusunda 1948 yılında bir grup madenci İsviçre’de bir tuz madeninde bir zümrüt galerisi bulurlar. Ancak devasa bir böcek tarafından saldırıya uğrarlar ve bir kişi hayatta kalır. Günümüzde, kaşif John Palmer ailesiyle birlikte ailesiyle birlikte Yunanistan’da tatildeykey, İsviçre’de madene keşif için girecek takımın lideri olan Vincent tarafından davet edilir. Buna karşılık, Vincent, John’nun tatilini geçirmesi için büyük ve göl yakınlarında bir tatil sunuyor. John kabul eder ve tünelde keşif gruplarına liderlik ederken, onların hırslı lideri Marcel’in çok tehlikeli olduğunu anlar. John mağarada dev siyah böceklerler karşılaştığında, gruba geri dönmeyi önerir ama Marcel onu ailesiyle tehdit eder. John zümrüt madeninin derinliklerine kadar öncülük etmek zorundadır.

İyi Seyirler..