Blogroll

.

All Star Superman İzle





2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ülkemizde gösterime girmeyen çocuklar için müthiş bir bilim kurgu animasyonu olan ve çocukların hayal kahramanı Süperman’ın yeni versyonu ile büyük ilgi göstereceğiAll Star Superman Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Sam Liu yapmış olup, Yapımcılığını ise Bobbie Page üstlenmiştir.
Film henüz Türkiye’de gösterime girmediği için izleyicisi olmadığından ötürü film hakkında yorum bulmak bir hayli zor oluyor. bu Animasyon filmini izleme fırsatı bulan az sayıda ki izleyici oldukça eğlenceli bir film olduğunu ifade ederek çocukların bunu kaçırmamaları gerektiğini de sözlerine ekliyorlar.
Filmdeki Başrol Karakterlerinin Seslendirmelerini ise James Denton, Christina Hendricks, Anthony Lapaglia, Edward Asner, Obba Babatunde, Steve Blum, Linda Cardellini, Frances Conroy, Chris Cox, Alexis Denisof, John Di Maggio, Robin Atkin Downes, Matthew Gray Gubler ve Finola Hughes filmdeki seslendirmeleri yapmışlardır.
All star Superman Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Animasyon Filmi İzle, Superman İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Çocuk, Animasyon, Macera, Aile ve Aksiyon türündeki bu filmin konusunda filmin konusu hakkında maalesef bilgilendirici bir ip ucuna rastlayamadığımız için bizde sizler ile paylaşamıyoruz. Filmi izleyen sinema severler film hakkındaki düşüncelerini aşağıda ki panelden yazabilirse herkes için aydınlatıcı bir bilgi olmuş olur.
İyi Seyirler…