Blogroll

.

Yaşam Şifresi İzle



 2011 yılı Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri yapımıi Türkiye’de 8 nisan 2011 tarihinde sinemalarda boy gösteren ve beklenmedik bir şekilde çok büyük ilgi gören Source Code Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Duncan Jones yapmış olup, Yapımcılığını ise Mark Gordon, Fabrice Gianfermi, Stuart Fenegan, Tracy Underwood, Hawk Koch, Jeb Brody, Jordan Wynn, Sarah Platt ve Philippe Rousselet isimlerinin oluşturduğu çok kalabalık sayılabilecek dokuz kişilik bir yapımcı kadrosu oluşturmuştur.
Filmi seyreden izleyiciler yüzyılın aksiyonu ve görsel efektleri müthiş derece de çekilen bilim kurgu türü olduğunu görüşünde yüz yüz şekilde hem fikirler. filmi izleyip beğenmedim diyen tek bir izleyici bulunmuyor. Filmin özellikle Türkiye’de bu kadar ilgi göreceğini hiç hesaplamadıklarını söyleyen yapımcılar, filme olan ilgiden dolayı son derece memnun kaldıklarını söylediler. Sinemalarda filmin bu derece ilgi görmesi haliyle gösterimdeki süresini de fazlasıyla uzatmasına sebebiyet verdi.
Filmin Başrollerini Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Cas Anvar, Albert Kwan, Brent Skagford, Chris Ramirez, Dan Latham, Ericka Johnson, James A. Woods, Joe Cobden, Katelyn Rasmussen, Kyle Allatt, Leah Macdonald, Neil Napier, Michelle Monaghan, Jeffrey Wright, Paula Jean Hixson, Anne Day Jones, Brienna Voice, Craig Thomas, Debbi Burns, Tetchena Bellange, Samuel Meadows ve Robert G. Beck oynamışlardır.
Source Code İzle, Kaynak Kodu Online İzle, Yaşam Şifresi Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Dram, Gizem, Bilim Kurgu, Macera ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda Bir banliyö treninde yaşanan patlamaya şahit olan birinin vücudunda uyanarak patlamaya sebep olan kişinin kimliğini tesbit etmeye çalışması ile inanılmaz bir aksiyon serüveni başlamış oluyor.
İyi Seyirler…