Blogroll

.

Kutsal Savaşçı İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Türkiye’de 13 Mayıs 2011 tarihinde sinemalardaki yerini alan ve bir çok kişi tarafından beğenilip, aynı derecede de eleştiri alan Priest Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Scott Stewart yapmış olup, Yapımcılığını ise Michael De Luca, Joshua Donen, Sam Raimi ve Mitchell Peck isimlerinden oluşan dört kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Sinemayı izleyen seyirciler öncelikli olarak filmin 3 boyutlu olmasından çok memnun olduklarını açıklarken, bazı izleyiciler filmi çok basit, kısa sıradan bulduklarını söylüyorlar. Yine de filmi beğenen izleyiciler bunların aksine çok kaliteli bir film olduğunu, görsel efektlerin müthiş güzel yapıldığını ve aksiyonu kesilmeyen bir bilim kurgu türü olduğunu ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Cam Gigandet, Paul Bettany, Stephen Moyer, Christopher Plummer, Brad Dourif, Julie Mond, Chris Brewster, Alexander Wenger, Bill Oberst Jr., Casey Pieretti, David Bianchi, Doby Daenger, Steven Strait, Karl Urban, Maggie Q, Lily Collins, Alan Dale, Madchen Amick ve Pramod Kumar oynamışlardır.
Priest İzle, Kutsal Savaşçı Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Gerilim, 3 Boyutlu, Macera, Bilim Kurgu ve Korku türündeki bu filmin konusunda Yüzyıllar sonra tahrip olmuş bir dünyada geçen film insan ırkı ile vampirler arasındaki savaşı anlatıyor. Filmde yeğeni vampirler tarafından kaçırılan bir papaz kiliseye karşı gelecek.
İyi Seyirler…