Blogroll

.

Dehşet Gezegeni İzle



2007 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı Dünyaca ün yapmış aktör olan Bruce Willis’in başrolünü oynadığı muhteşem bir bilim kurguPlanet Terror Filmi ailenizin sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Robert Rodriguez yapmış olup, Yapımcılığını Erica Steinberg, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino ve Elizabeth Avellan isimlerinin oluşturduğu dört kişilik bir ekip üstlenmiştir.
İzleyicileri iki gruba bölmeyi başaran film, bir tarafdan çok sayıda kişi tarafından beğenilirken, diğer tarafdan da yine buna denk sayıda ki izleyicinin eleştiri odağı olmayı başardı. Yalnız genel olarak izleyicilerin tamamı Bruce Willis’in filmde çok az göründüğünü, ilk ve son beş dakika haricinde film boyunca hiç olmadığını, nasıl olurda filmin başrolünde oynadığına anlam vermiş değiller.
Filmin Başrollerini Bruce Willis, Naveen Andrews, Danny Trejo, Freddy Rodriguez, Josh Brolin, Jeff Fahey, Julio Oscar Mechoso, Tom Savini, Hung Nguyen, Tommy Nix, Quentin Tarantino, Rose Mcgowan, Marley Shelton, Stacy Ferguson, Michael Biehn, Cheech Marin, Rebel Rodriguez, Cecilia Conti ve Nicky Katt oynamışlardır.
Planet Terror İzle, Dehşet Gezegeni Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Bilim Kurgu Filmi İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Korku, Aksiyon ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda William ve Dakota Block bir gece arka bahçelerinde dolaşan insanlar olduğunu fark ederler. Evlerinden çıktıklarında kasabadaki insanların garip davranmaya başladıklarını keşfederler. İnsanlar yavaş yavaş saldırganlaşmaya başlamışlardır. Bu saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry ve eski erkek arkadaşı Wray, William ve Dakota’yla birlikte kasabada umutsuzca dolaşmaya başlarlar ve kasabada yaşanan bir patlama sonucu ortaya çıkan gazın insanları cani yaratıklara dönüştürdüğünü keşfederler.
İyi Seyirler…