Blogroll

.

X Men Birinci Sınıf İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Türkiye’de 3 Haziran 2011 tarihinde sinemalarda ki yerini alan ve bir çok kişi tarafından merakla beklenen X Men First Class Filmi online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Matthew Vaughn ve Bryan Singer ikilisi yapmış olup, Yapımcılığını ise Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Tarquin Pack, Simon Kinberg ve Gregory Goodman isimlerinin oluşturduğu beş kişiden oluşan yapımcı kadrosu mevcuttur.
Sheldon Turner ve Bryan Singer ikilisinin senaryo kitabını yazmasından sonra, herkesin aklına takılan soru 2007 yılında Jeff Parker’in yazmış olduğu kitap’ın çizgi roman haline getirildikden sonra, bu filmin o romana sadık kalıp kalamıyacağı sorusu herkes tarafından büyük bir merak konusu haline gelmiş bulunuyor. X Men serilerinin daha önce çekilen versyonlarının çok çok iyi olduğunu vurgulayan sinema severler, en az bu bölümünde onlar kadar iyi olmasını temenni ettiklerini ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini James Mcavoy, Lucas Till, Michael Fassbender, Rosamund Pike, Alice Eve, Jennifer Lawrence, Jason Flemyng, Zoe Kravitz, Caleb Landry Jones, Duncan Jc Mais, Johnny Nguyen, Rebecca Walsh, Tony Rich, Kevin Bacon, Rose Byrne, January Jones, Edi Gathegi, Morgan Lily, Nicholas Hoult, Oliver Platt, Russell Balogh ve Graham Curry oynamışlardır.
X Men First Class İzle, X Men Birinci Sınıf Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, X Men Birinci Sınıf İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Dram, Gerilim, Bilim Kurgu, Fantastik ve Macera türündeki bu filmin konusunda Çizgi filmde var olan kahramanların gençliklerini konu edinecek olan film, bir çok kişinin kafasında soru işaretine sebep oluyor. Filmin çizgi romana sadık kalıp kalamayacağını izledikden sonra yorumlarsanız herkes bilgi sahibi olabilir konu ile ilgili.
İyi Seyirler…