Blogroll

.

Geleceğe Dönüş 1 İzle





1985 yılı Mozambik, Fildişi Sahili, Belize, Amerika Birleşik Devletleri ve İran gibi beş ülkenin bir arada çektiği ve Dünya Sinema tarihinde büyük olay yaratarak gişe ve dvd satışı rekoru kırmayı başaran, ülkemizde de aynı yıl içinde gösterime giren Back to the Future 1 Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Robert Zemeckis yapmış olup, Yapımcılığını ise Steven Spielberg, Bob Gale, Joe Dante, Frank Marshall, Neil Canton ve Kathleen Kennedy isimlerinin oluşturduğu o dönemdeki kadroları bakıldığında altı kişinin oluşturduğu en kalabalık yapımcı kadrosuna sahip olduğu söylenebilir.
Oscar Ödülleri’nde En İyi Görsel Efekt Ödülünü kazanan film, Venedik Film Senligi’nde de Jüri Özel Ödülünü kazanmayı başardı. Kazandığı ödüllerin dışında toplamda üç yarışma da dokuz defada aday gösterilen Geleceğe Dönüş filmibu ödüllerden hiç birini kazanamadı. İzleyicilerin tam bir baş yapıt olarak yorumladığı film günümüzde halen çok büyük bir ilgi görmektedir.
Filmin Başrollerini Michael J. Fox, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Claudia Wells, Casey Siemaszko, Jason Marin, Donald Fullilove, Frances Lee Mccain, James Tolkan, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Marc Mcclure, Wendie Jo Sperber, Cristen Kauffman, Lisa Freeman, Elsa Raven, Will Hare ve Harry Waters Jr. oynamışlardır.
Back to the Future 1 İzle, Geleceğe Dönüş 1 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Geleceğe Dönüş İzle.
Filmin Konusu : Aile, Komedi, Polisiye, Bilim Kurgu ve Macera türündeki bu filmin konusunda Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir Deloran’ın içine gizlenmiş icat, Marty’i yanlışlıkla 50′lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.
İyi Seyirler…