Blogroll

.

İron İnvader İzle



2011 yılı Kanada yapımı, ülkemizde gösterime girmeyen bilim kurgu tutkunları için baş yapıt sayılacak kalitede bir film olan İron İnvader Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Paul Ziller yapmış olup, Yapımcılığını ise Gary Hawkes ve Paul Ziller ikilisi üstlenmiştir.
Film henüz Türkiye’de hiç bir yerde gösterilmediği için türk izleyicisi bulunmuyor. Fakat Amerika Birleşik Devletleri’nde film 12 Şubat tarihinde vizyona girdi. Orada filmi izleyenler oldukça iyi bir bilim kurgu olduğunu ve son derece başarılı görsel efektleri olduğunu ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Kavan Smith, Colby Johannson, Nicole De Boer, Merritt Patterson, Jesse Moss, Donnelly Rhodes, Don Thompson, Chelah Horsdal, Chris Gauthier, Mark Mcconchie ve Paul Mcgillion oynamışlardır.
Demir İstilacı İzle, İron İnvader Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Demir İstilacı Full İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Gerilim ve Macera türündeki bu filmin konusunda Dünya’ya düşen yabancı bir cismi Jake ve Ethan adında ki iki kardeş bulurlar. Ne olduğunu bilmedikleri için buldukları bu cismi demir zannederek bir hurdacıya satarlar. İşte artık iki kardeşin başı çok ciddi bir şekilde bu cisimle derde girer.
İyi Seyirler…