Blogroll

.

Red Faction Origins İzle



2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı muhteşem bir bilim kurgu olan ve ülkemizde 4 Haziran 2011 tarihinde sinemalarda boy gösteren Red Faction Origins Filmi arşivimizdeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Nankin yapmış olup, Yapımcılığını ise Jeffery Beach ve Phillip J. Roth ikilisi üstlenmiştir.
Filmi izleyen izleyiciler bilim kurgu ve aksiyon adına bu filmde herşeyin var olduğunu, son yılların en mükemmel filmlerinden birisi olduğunu, yalnızca yeteri kadar Türkiye’de tanıtımının yapılmadığını belirtiyorlar. Filmin başrolünü oynayan Robert Patrick’in olağan üstü bir perfonmans sergilediğini ifade eden sinema tutkunları oyuncularıda kutluyorlar.
Filmin Başrollerini Robert Patrick, Kate Vernon, Gareth David lloyd, Ana Mulvoy Ten, Roger Ashton Griffiths, Devon Graye, Danielle Nicolet, Tamzin Merchant, Sarah Brown ve Brian J. Smith oynamışlardır.
Red Faction Origins Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Bilim Kurgu Filmi İzle, Red Faction Origins İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türündeki bu filmin konusunda Alec Mason’ın oğlu Jake’in kaçırılan kız kardeşini bulma girişimini ve öldürülen annesinin intikamını alma çabasını anlatan konuya hakim film büyük bir beğeni kazanıyor.
İyi Seyirler…