Blogroll

.

Terminatör 4 İzle



2009 yılı İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve almanya yapımı, ülkemizde de aynı sene içinde gösterime giren Terminatör serisinin dördüncü ve son bölümü olan, Terminator 4 Salvation Filmisinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Mcg yapmış olup, Yapımcılığını ise Mario Kassar, Victor Kubicek, Anjalika Mathur Nigam, James Middleton, Moritz Borman, Derek Anderson, Jeffrey Silver ve Jeanne Allgood gibi isimlerin oluşturduğu sekiz tecrübeli yapımcı kadrosu oluşturmuştur.
Filmi seyreden izleyiciler film yapımcılarına veryansın ederek, filmin yönetmenliğini yapan Mcg’yi eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Böyle Dünya çapında ün yapmış bir filme bu kadar başarısız ve tecrübesiz bir yönetmen verilmemesi gerektiğini düşünen sinema severler adeta çılgına dönmüş durumdalar. Fakat yine de başarılı bulunan bu filmin yönetmeni bu başarıya rağmen niye bu kadar ağır eleştirilere maruz kalıyor buda anlam verilemeyen durumlardan bir tanesi olarak kabul ediliyor.
Filmin Başrollerini Christian Bale, Arnold Schwarzenegger, Bryce Dallas Howard, Anton Yelchin, Josh Brolin, Roland Kickinger, Alan D. Purwin, Chris Browning, Dylan Kenin, Foued Zayani, Helena Bonham Carter, Zach Mcgowan, Sam Worthington, Omar Paz Trujillo, Moon Bloodgood ve John Trejo oynamıştır.
Terminator 4 Salvation İzle, Terminatör 4 Kurtuluş Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle, Terminatör 4 İzle.
Filmin Konusu : Bilim kurgu, Macera, Aksiyon ve Dram türündeki bu filmin konusunda Mahşer Günü’nün geldiğini gören yalnızca bir kişi var. Kaderi, insanlığın kaderiyle bağlantılı olan tek kişi: John Connor. Dünya şimdi Connor’un hayatı boyunca uyarıldığı geleceğin eşiğinde. Ama yepyeni bir şey, insanlığın bu savaşta bir şansı olduğuna dair inancını sarstı: bu garip, yeni dünyada uyanmadan önce son hatırladığı, idam sırasını beklemek olan Marcus Wright’ın ortaya çıkışı.
İyi Seyirler…