Blogroll

.

Transformers 1 İzle



2007 yılı Beyaz Rusya, İsrail, Amerika Birleşik Devletleri, Fransız Guyanası ve Liberya yapımı olan ve ülkemizde de aynı yıl içinde gösterime giren Dünyaca ünlü çizgi film olan Transformers filmi sinemalardaki yerini ilk kez almış oluyor. Çekilen birinci film ile tüm Dünya’da gişe rekorları kırmayı başaran inanılmaz aksiyon ve animasyon sahneleri ile göz dolduranTransformers 1 Filmi arşivimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Bay yapmış olup, Yapımcılığını ise Kenny Bates, Michael Bay, Ian Bryce ve Steven Spielberg isimlerinin oluşturduğu dört kişilik ekip üstlenmiştir.
İzleyicilerin tamamı filminden oldukça etkilendiklerini ve aksiyon sahnelerinin mükemmel derece de çekilerek insanın halay gücünü zorladığını ifade etmeleri, filmin yapımcılarının yüzünü oldukça güldürmeyi başardı.
Filmin Başrollerini Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Anthony Anderson, Rachael Taylor, Jon Voight, Bernie Mac, Samantha Smith, Travis Van Winkle, John Robinson, Zack Ward, Julie White, Rick Gomez, Frederic Doss, Shia Labeouf, Amaury Nolasco, Odette Yustman, John Turturro, Joshua Gomez, Joan Cusack, Ronnie Sperling, Laurel Garner, Tom Lenk, Scott Peat, Pete Gardner ve Jamie Mcbride oynamışlardır.
Transformers İzle, Transformers 1 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Transformers Full İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Fantastik, Romantik, Bilim Kurgu ve Macera türündeki bu filmin konusunda Binlerce yıl öncesinde dünyaya gelen mekanik robotlar yeniden uyanır. Teknolojik olarak daha üstün bir ırk olan robotlar arasındaki savaşa dünyalılar da tanık olacaktır.
İyi Seyirler…